Sivutyökalut


Tampere

Tampereella Lautapeliseuran pelitoimintaa pyörittää vuonna 2000 perustettu Seurapelikerho. Kerhon toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki lautapelaamisesta kiinnostuneet.

Säännöllisiä peli-iltoja on tällä hetkellä joka torstai ravintola Artturissa noin klo 16–20. Uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita, mutta toivomme ilmoittautumista etukäteen foorumilla. Tämä siksi, että osaamme varautua pelaajamäärään – yllättävä viides pelaaja on hieman hankala juttu, jos kaikilla on mukana vain nelinpelejä. Jos et pääse paikalle heti aloitusaikaan, on myös hyödyllistä tietää, mihin aikaan olet tulossa.

Ensisijaisesti arvostamme uusissa pelaajissa avointa mieltä. Pelaamme paljon uusia pelejä, toistuvia pelikertoja kertyy pääasiassa lyhyille fillereille. Tämä tarkoittaa siis siitä, että uusia pelejä on jaksettava opetella, mutta toisaalta myös sitä, että uudet pelaajat pääsevät helposti mukaan porukkaan, kun eivät joudu pelaamaan satoja pelikertoja keränneitä konkareita vastaan. Jos haluat pelata jotain tiettyä peliä, ota se toki mukaan, mutta välttämättä et omia pelejä tarvitse, meillä riittää kyllä pelattavaa.

Torstai-iltojen lisäksi viikonloppuisin järjestetään pelipäiviä Domus-klubilla. Näitä pelipäiviä on silloin tällöin lauantaisin ja sunnuntaisin, järjestäjien aikatauluista riippuen, noin kerran tai kaksi kertaa kuussa. Pelipäivistä pysyt parhaiten ajan tasalla seuraamalla foorumia, jossa peli-illoista pyritään ilmoittamaan hyvissä ajoin.